حاشیه های آفتاب یزد
نوشته هایی که بعد از 10 دقیقه محو می شوند!
بازار جهانی "نوشت افزار" در سالهای اخیر شاهد عرضه خودکارهای جادویی چینی است که جوهر آنها براساس نوع و قیمت بین 10 دقیقه تا 4 روز پس از آنکه کاربر از آنها برای نوشتن استفاده می کند خود به خود پاک میشود. به گزارش مهر، بیشتر این محصولات را شرکتهای چینی تولید می کنند و قیمت آنها از 64/1 دلار تا حدود 80دلار میرسد. بسیاری از این خودکارها با عنوان "خودکار با جوهر جادویی" عرضه می شوند. جوهر این خودکارها براساس کیفیت جوهر، قیمت خودکار و کارخانه تولیدکننده بین 10دقیقه تا 4 روز پس از نوشته شدن روی کاغذ به طور خود به خود پاک می شوند. نمونه های گرانتر و شکیل تر آنها 24ساعت پس از نوشته شدن پاک می شوند.
--------------------------------------------------------
سازمان بازرسی: مدرک تحصیلی زهرا رهنورد قانونی است
سازمان بازرسی کل کشور با بررسی پرونده تحصیلی رهنورد، مراتب ارتقا و اخذ مدرک تحصیلی وی را مطابق روال قانونی اعلام کرد. قلمنیوز مطلع شد که در پاسخ به درخواست زهرا رهنورد درخصوص بررسی کارشناسی نحوه اخذ مدرک تحصیلی و مراتب علمی وی، اداره کل نظارت و بازرسی امور آموزشی و پژوهشی سازمان بازرسی، موضوع را بررسی و اعلام کرد که این موضوع قبلا در سال1382 مورد بررسی قرار گرفته و مراتب ارتقا و اخذ مدرک تحصیلی نامبرده مطابق روال قانونی و منطبق بر آییننامهها و دستورالعملهای جاری و ساری صورت گرفته است.
--------------------------------------------------------
ادعای روزنامه انگلیسی در مورد حمایت ایران از طالبان
روزنامه انگلیسی تلگراف به نقل از آنچه منابع آگاه خواند، مدعی شد: ایران همچنان به حمایت تسلیحاتی از گروه طالبان ادامه می دهد. بنابر ادعای این روزنامه ،پلیس مرزی افغانستان مقادیری مین ضد تانک و نیز گلوله خمپاره که ایران میخواست برای شبه نظامیان طالبان بفرستد، کشف و ضبط کرده است. سخنگوی سفارت انگلیس در کابل هم گفت: ایران می تواند نقش مثبتی در افغانستان ایفا کند اما حمایت ایران از طالبان غیر قابل قبول است.
--------------------------------------------------------
برنده جنگ گوگلی انتخابات ایران کیست؟
عصر ایران نوشت: در طول سه ماه گذشته، جستجوی واژه "احمدی نژاد" به زبان فارسی در موتور جستجوگر گوگل ، 350 درصد و جستجوی واژه "موسوی" به زبان فارسی در این موتور برابر یک هزار و 300 درصد رشد کرده است. نشریه "فارین پالیسی" در مقاله ای با عنوان "برنده جنگ گوگلی ایران چه کسی است؟" نوشت: "گرچه به نظرسنجی های داخل ایران درباره انتخابات نمی توان چندان اتکا کرد اما آمار جستجو در موتور گوگل شاید بتواند مشخص کند که اکنون در ذهن رای دهندگان بالقوه ایرانی چه می گذرد."