مهـدی کـروبی در جمع کـثیـری از مـردم نهـاونـد، بـا تـشـکـر از ابـراز احـساسات و مـیهمان نوازی مردم نهاوند گـفـت: نـهـاوند وارث تاریخ، تمدن و فرهنگ چند هزار ساله، با مردمانی غیور و شجاع است. به گزارش سحام نیوز، کروبی در ادامه یاد آور شد: جوانان نهاوند با ایجاد و تشکیل گروهی مسلمان به نام ابوذر به مبازه با ظلم و ستم با رژیم پهلوی به پا خواستند و از زمانی که ایـن گـروه دسـتگیر شدند تا زمان اجرای حکم اعدام آنها که 70 روز به طول انجامید همگی در روزه به سر می بردند. دبیر کل حزب اعتماد ملی در ادامه، بـه نـرخ بـالای بـیـکـاری ایـن شهرستان در مقایسه با دیگر شهـرستانهای استان همدان اشاره کرد و آن را موجب تاسف و تاثر دانست. وی به نامه های مردمی که به وی داده میشد اشاره کرد و با بیان اینکه اکثر این نامه ها برای پیدا کردن کار است، گفت: تعجب می کنم و از خود می پرسم چرا وضع ما اینگونه شده است که بعضیها با افتخار در تلویزیون حاضر می شـوند و می گویند در فلان شهر هزار نامه خطاب به ما نــوشــتـه اند! ایـن نـامـه هـا برای تصدق و تشکر است یا بیان مشکلات و نـارسـایـی هـا؟ کـروبی تاکید کرد: باید با برنامه ریزی صحیح و فــراهـم کـردن شـرایـط زمینه جذب سرمایه گذاریدر کشـور، را فراهم کنیم تا از این طریق بتوانیم وضعیت اقتصاد کشور را بهبود بخشیم . کروبی خاطر نشان کرد: آقایان وقتی بـه خـارج از کـشـور میروند اساتید و دانشجوهای خارجی را دعوت میکنند در دانشگاه های ایران سخنرانی کنند و می گویند ایران آزادترین کشور جـهــان اســت. مـا بـه شـمـا مـــیگــویـیـم اروپــایــیهــا و آمریکای یها پیشکش، اجازه دهید شیخ مهدی کروبی در دانشگاه حضور پیدا کند، به جای اینکه به فکر اروپایی ها و آمریکاییها هستید به منافع ملی کشور خود بیندیشید. آنها کار خود را خوب می دانند . دبیـر کـل حـزب اعتماد ملی همچنین عصر روز پنجشنبه گـذشته با حضور در یکی از مساجد ملایر در جمع پرشور و صمیمی مردم ملایر حاضر شــد و بــه ایـراد سـخـنـرانـی پـرداخـت. بـه گزارش ایلنا، مهـدی کـروبـی بـا اشـاره بـه برخی نقدها به مجلس ششم گفت: در اینکه مجلس ششم همچون هر مجلس دیگری دارای اشکالات و اشتباهاتی بوده حرفی نیست اما مجلس ششم اقدامات و تصمیمات کارشناسی شده بسیار بزرگی را اتخاذ کرد.
مهدی کروبی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع مردم ملایر گفت: در همدان شنیدم گروهی روزهای جـمـعـه در آرامگاه بابا طاهر جمع می شدند و به شعرخوانی مـیپـرداخـتـند. اکنون چند مـاهـی اسـت که جلوی آنها گرفته شده است. در حالیکه کشور ما مورد تهدید بیگانگان و دچــار مـشـکـلات عــدیـده است، واقعا این نوع برخوردها جای تعجب دارد.
وی تاکید کرد: اینکه هنرمندان، دراویش و دانشجویان را هر کدام به گونهای آزار و اذیت میکنند، اشتباه است در حالیکه حکومتباید با سعهصدر برخورد کند البته که باید از حریمشکنیها پرهیز شود اما این چه کاری است که برویم و حسینیه و قبرها را خراب کنیم. کروبی به اهمیت تضارب آرا و افکار اشاره کرد و گفت: با تنش و اخلال نمیتوان به نتیجه رسید بلکه باید در فضای معقول و آرام حرفها و دیدگاهها را بیان کرد. دبیرکل حزب اعتماد ملی همچنین در سیو چهارمین نشست عمومی مجمع نمایندگان ادوار، با بیان اینکه " اعتقاد من این است که مشکل اصلاحطلبان اجماع یا عدم اجماع نیست" گفت: آنچه مهم است این که همدیگر را تخریب و تضعیف نکنیم و علیه یکدیگر کار نکنیم. به گزارش ایسنا، مهدی کروبی با اشاره به بحثهای مربوط به کاندیداتوری مهندس موسوی اظهار کرد: من بسیار از این مسئله استقبال مـیکـنم. وی افزود: به نظر من هرکس که میخواهد باید بیاید و ستادهای خود را راه بیندازد و کار کند. مردم در زمان تصمیمگیری میدانند که چه کار کنند و ما نباید برای آنها تعیین تکلیف کنیم. دبیرکل حزب اعتماد ملی گفت: من در بخشهای سیاسی به سه گروه ارادت خاصی دارم؛ اول دوستانی که در دوران انـقـلاب بـا هـم در زنـدان بـودیـم، دوم طبقه روحـانیون و سوم نمایندگان ادوار مختلف مجلس. کروبی در تشریح اهمیت گروه سوم اظهار کرد: نمایندگان گذشته و فعلی مجلس،از جمله گروههای تاثیرگذار در انتخابات هستند و میتوانند در بین مردم نیز موثر باشند. این نمایند ه ها بارها از مردم رای اعتماد گرفتند و در میان آنها بودهاند و میتوانند بر روی آرای آنها موثر باشند. وی خاطرنشان کرد: مقطع امروز آنقدر حساس، ظریف و خطیر است که با همه فراز و نشیبهای دهه بعد از انقلاب، این دوره از همه دورهها سختتر و دشوارتر است و اگر نخواهیم بگوییم دشوارتر، باید بگوییم حساس تر و پـیـچـیـدهتـر اسـت و واقـعـیـتنـگـری بـیـشتری مـیطـلـبـد.وی مـعـتـقـد است امروز جریان و اندیشهای رشد کرده و روز به روز هم در جاهای مختلف پنجه میافکند که این تفکر و اندیشه خاص و نگران کننده است. بحث این نیست که کـدام جـریـان پیروز میشود و کدام جریان شکست میخورد. مسئله امروز این است که اندیشهای بر سر کار آمده که صحنهها بر مردم و قشرهای مختلف اعم از متفکر، اندیشمند تا روحانی و هنرمند سخت شده است. کروبی در ادامه، به سفر اخیر خود و برخی ممانعتها از سخنرانیاش در برخی اماکن اشاره کرد و افزود: امروز سخن از بینشی است که در حال میداندار شـدن اسـت، بـرای مـثـال هـنـرمـندان ما حتی مذهبیهای آنها هم میگویند صحنه و عرصه بر ما تنگ شده است.وی همچنین با اشاره به نامه خود به دراویش اظهار کرد: نامهای که من برای درویشها نوشتم به شدت برای من ضرر دارد و اگر میخواستم سیاسی عمل کنم آنقدر فهم سیاسی داشتم، پیش از انتخابات این کار را نکنم ولی من دیدم عدهای دارند در این کشور زندگی میکنند و حقوق شهروندی دارند و نباید این رفتار با آنها شود. وی در ادامه، با تاکید بر اینکه " سرنوشت با انتخابات عوض میشود" تصریح کرد: زمینه این مسئله در مردم وجود دارد.راه اصلاحی همین است که با حضور در پای صندوقهای رای در انتخابات شرکت کنیم. امروز حتی صحنه بر نیروهای راست هم تنگ شده و اصلا این گروهبندیها به هم ریخته است.کروبی با اشاره به وضعیت دانشجویان گفت :من همیشه با وضع دانشجویان آشنا بودم وتعجب می کنم که چگونه چنین رفتارهایی با برخی دانشجویان می کنند. | |