مقایسه دو هفته نام دهه شصتی و دهه نودی
تیترهای زیر را با دقت بخوانید
« انقلاب علیه انقلاب»11/1/1360، «به یاری آوارگان جنگ بشتابیم»19/1/1360«ضد انقلاب را افشا کنیم» 19/1/1360 «خواسته های عادلانه مردم کردستان همچنان بی پاسخ مانده است» 26/1/1360« شما ما را پاک سازی کنید و ما دشمن متجاوز را» 26/1/1360، «طبقه کارگر ستون انقلاب»9/2/1360، «درباره بودجه 1360 دولت رجایی، افزایش صادرات نفت نمی تواند چاره ساز نتایج مخرب ناشی از کسر بودجه باشد»9/2/1360، « پیگیر و بی امان تا آخرین نفس علیه تجاوزگران خواهیم جنگید» 16/2/1360. از هفته نامه کار اکثریت ارگان سازمان چریکهای فدایی خلق ایران.
و تیترهای «خسارت های بزرگ بر جام» 3/8/1394، «ستاد استقبال مازندران به دلیل عدم اقبال مردم به روحانی عذر خواهی کرد» 3/8/1394، «اجرا نشدن نود درصد سیاست های اقتصادی مقاومتی در دولت روحانی» 3/8/1394، «نفوذ در مسئولان سهل اندیش» 3/8/1394، « دولت علیه دولت» 9/8/1394، « چرا دولت، انتقاد را بر نمی تابد؟» «انگل های فاسد را از وزارت نفت اخراج کنید» 9/8/1394، «پاسخی مستند به ادعاهای بی سند توجیه گران دیپلماسی ذلت»9/8/1394. از هفته نامه 9دی ارگان جبهه پایداری،
مقایسه این تیترها می تواند ما را با تاریخ احزاب و گروهها آشنا کند و نحوه تلاش آنان در جهت اهداف مورد نظرشان به خوبی روشن نماید تیترهای قسمت اول این یاد داشت، تیترهایی است که هفته نامه کار اکثریت ارگان چریکهای فدایی خلق در ابتدای انقلاب برای مخاطبین خود بر می گزید و شاید خواننده های آن زمان برایشان اینگونه تفسیر شده بوده که این تیترها به نوعی رسالت صداقت، ملی گرایی و اسلامگرایی این گروه به رخ مخاطبین خود می کشد، اما مرور زمان چیز دیگری را برای این گروه و مردم به نمایش گذاشت و پشت پرده این گروه که تنها به منافع گروه خود و حتی منافع سران خود می اندیشید عیان کرد، گروهی که دم از مردم می زدند، دم از انقلاب می زدند و از دلسوزیشان برای مردم می گفتند به یکباره دست به اسلحه برده و علیه همان مردمی که برایشان سنگ به سینه می زدند قیام کردند، چرا چون تنها منافع سران گروه مهم بود و برای رسیدن به آن هر نوع بیانی برای خود آزاد ی بیان می دانستند و برای دیگران، مخالفت با آزادی دیگران.
تیترهای قسمت دوم تیترهایی است که هفته نامه 9دی برای مخاطبین خود برگزیده است، با این حال تیترهای 9دی نیز مراجعه کننده به تاریخ را به این فکر وا می دارد که به راستی این تتیرها منافع مردم و انقلاب را تأمین می کند یا منافع سران گروه را، ونه حتی منافع گروه را، چرا که بسیاری از افرادی که تعلق خاطری به این گروه نیز داشته باشند چه بسا این فکر یک بار به ذهنشان خطور کند که به راستی ممکن نیست ما هم اشتباهی کنیم؟! و اگر این فکر هم به ذهنشان خطور نکند علت آن همان جو و سرو صدایی است که به راه انداخته می شود که نکند یاران ما به چیزی غیر از آنچه ما می خواهیم هم فکر کنند! این مقایسه نه به معنای آن است که این گروه نیز خدایی نخواسته کمونیست شده و یا هستند، نه چنین نیست، اما به راستی آیا این نوع موضوع گیری بخاطر مردم و بخاطر اسلام و انقلاب است؟! ا گر چنین است چرا با تیترهای آن زمان همآوردی نزدیکی دارد؟ و چرا سیاست « بنویس و منتشر کن» هر اتفاقی بیافتد مهم نیست اجرا می شود؟!