قلم

ادامه نظرهای دوستان در وبلاگ

یادمان نرفته ،از پیروزی انقلاب که حرف میزدند و می زدیم ؛نقش مردم درکنار رهبری نهضت با محوریت اسلام، کاملأ مشخص و قابل قبول همه ی انقلابیون بود.

حدود سی و پنج سال از انقلاب می گذرد.اسم حکومت ،جمهوری اسلامی ایران است .برای انتخابات ، شورای نگهبان تمام هست و نیست خود را به میدان می آورد. انتخابات برگزار می شود .مدت آن هم چهار سال است .

حالا عقل و منطق درقاعده ی بازی سیاسی،حکم می کند، برنده ی انتخابات در این مدت برنامه های اجرایی خود را عملی کند و حق داشته باشد برای رضایت مردم در حکومت اسلامی که همان رضایت خداوند است تلاش کند .

چهار سال که تمام شد باز دوران تبلیغات است .مخالفین تشریف می آورند بعد از تأیید شورای نگهبان در کسب آراء مردم تلاش می کنند .هر کس برنده ی انتخابات شد اجازه دارد برنامه های خود را تا دوره ی بعد اجرا کند .

حالا بعضی از دلسوزان اسلام و انقلاب می فرمایند اگر این رئیس جمهور دست نشانده ی آمریکا و انگیس از کار درآمد چه کنیم . چهار سال زمان زیادی است و دین و ایمان به باد می رود .

ببخشید. اولا قانون اساسی این اختیار را به رهبری نظام و نمایندگان مجلس داده است تا در صورت لزوم رئیس جمهور را از کار بر کنار کنند .احتمال کودتا هم نیست ، چون فرماندهی کل قوا شخص رهبری است و جانشین این مقام با نظر رهبری مشخص می شود.

با این حساب به جای ایجاد اختلاف و بد بینی در مردم بهتر نیست تصمیم بزرگان و آگاهان به امور مملکت این باشد که باور کنند سیاست هم قواعد خود را دارد و این نوع اختلافات نتیجه ای جز خود زنی و آب به آسیاب دشمن ریختن ندارد؟

یادآوری و تذکر در دین و مذهب ما پسندیده است. یک بار دیگر به مفهوم فرموده ی رسول اکرم بیاندیشیم که : اعدا عدوک نفسک التی بین جنبیک." دشمن اصلی انسان نفس اوست"

در تمام تعارضات و سخنان و توصیه ها ، یک بار هم که شده اول به نفس و عملکردمان در گذشته بیاندیشیم سپس برای حال و آینده ی دیگران ابراز نگرانی کنیم.

 
+ طلبه 
آقای دکتر عزیز

تعفن گناه؟؟؟؟؟

هر گناهی آثاری دارد که اگر چشم برزخی و بصیرت داشتیم، آثار آن را می‌دیدیم. از جمله این آثار می‌توان به بوی متعفن و بد گناهان اشاره کرد که مومنانی را فراری می‌دهد که دارای حس بویایی قوی شهودی هستند. البته حتی مومنان عادی یک نوع اشمئزاز و بیزاری را در خود نسبت به گناهکار می‌یابند هر چند که علت آن را نمی‌فهمند. انسان گناهکار برای این که از آثار گناه به ویژه بوی بد و تعفن شدید آن در امان بماند، می‌تواند استغفار کند و این گونه خودش را خوشبو نماید. نویسنده در مطلب حاضر این حقیقت را تبیین کرده است.
مثلا در روایت است که تهمت زدن، قلب را تاریک کرده و ایمان را از آن زایل می‌کند. امام صادق(ع) فرمودند: «اذا اتهم المؤمن اخاه انماث الایمان من قلبه کما ینماث الملح فی‌الماء؛ همین که مؤمن برادر خود را تهمت زند، ایمانش از دلش زدوده شود (آب می‌شود)، چون نمک در آب. (اصول کافی، ج4، ص148)
 
+ طلبه 
ادامه سوال صمیمی از نماینده محترم سنقر:
در کلامتان اشاره ای به جناب آقای هاشمی رفسنجانی داشتید که در سفر ایشان به کرمانشاه باعث شده اید که سفرشان به کردستان و ایلام تداوم پیدا نکند!!
جناب آقای دکتر چند سوال:
1. آیا قبول دارید جناب آقای هاشمی از استوانه های نظام است یا نه؟
2. آیا به خواسته دشمن مبنی بر الغاء اختلاف و جنگ قدرت بین مسئولین نظام دامن نمی زنید؟
3. شما که نماینده ای اصول گرا هستید و در جلسه طلابی شرکت کردید که همه بدون استثنا در انتخاب شدن شما
ولو به اندازه یک رای دخیل بوده اند و با ادعای قوی، بیشتر از نصفشان توانمند تر از شما برای وظیفه نمایندگی هستند
آیا حاضرید در راستای تقویت جریان اصول گرا به نفع یکی از آنها (هر کدام که شما قبول دارید) در دور بعدی در شهر سنقر نامزد نمایندگی نشوید؟؟؟؟
البته مثل روز روشن است که به این خواسته یک لبخند ملیح خواهی زد و آن را انجام نمی دهید (در آینده روشن خواهد شد)
چگونه انتظار دارید شخصی مثل آقای رفسنجانی که با تمام هستی در وجود، مانایی و ادامه انقلاب و نظام دخیل بوده است با خواسته تازه به دوران رسیده ها
به وصیت امام عمل نکند و بگذارد انقلاب به دست نا اهلان و نا محرمان بیفتد؟؟؟؟
سوال ادامه دارد...........