قلم

بعضی جبهه ندیده ها چفیه را محکمتر از بقیه می بندند

آخرین نیوز: محمد‌مهدی شهریاری نماینده اصلاح‌طلب مردم بجنورد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای‌اسلامی، در پاسخ به این سؤال که با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات بفرمایید که ‌افرادی که در برابر جریان انحرافی، جریان فتنه و ساکتین در مقابل فتنه مرزبندی نکرده‌اند، آیا می‌توانند در انتخابات شرکت کنند؟ اظهار داشت: برخی افراد مباحث را با هم مخلوط می‌کنند و از بحث انتخابات ریاست جمهوری و مسائل بعد از آن به نفع خود بهره می‌برند.

به گزارش فارس؛ وی با ذکر این مسئله که ما باید مسائل انتخابات را به دو بخش تقسیم کنیم، افزود: یک بخش مربوط به تا روز برگزاری انتخابات و یک بخش هم مربوط به بعد از برگزاری انتخابات است.

* خیلی از اصولگرایان به احمدی‌نژاد رأی ندادند

عضو فراکسیون اقلیت مجلس در این رابطه اضافه کرد: متاسفانه عده‌ای، کسانی را که تا روز انتخابات برای کاندیدای خاصی کار نکردند، همه را جزو جریان فتنه و منحرفین معرفی می‌کنند و آنها را عوامل بیگانه و جاسوس دشمن خطاب می‌کنند و مدعی می‌شوند که این افراد گناه نابخشودنی و ظلم جبران‌ناپذیری را در حق نظام و رهبری انجام داده‌اند.

شهریاری با بیان اینکه خیلی از اصولگرایان وجود دارند که به آقای احمدی‌نژاد رای ندادند و به کاندیدای دیگر رای دادند، گفت: ولی متاسفانه در ایام بعد از انتخابات با افرادی که در ستاد کاندیدی دیگر فعالیت داشتند، برخوردهای بسیار بد و برخلاف امنیت ملی و شرع و عرف و اخلاق انجام گرفت.

وی در خصوص مصادیق این ادعای خود ‌اظهار داشت: در موارد زیادی در گزینش افراد برای اینکه مثلا یک فرد در یک شهرستان از کاندیدایی خاص حمایت کرده، با آن فرد برخورد بدی صورت گرفته و حتی آن فرد در گزینش رد شده است که این مسائل نابخشودنی است و متصدیان امر هم باید در این دنیا و هم در آن دنیا نسبت به این مسائل پاسخگو باشند.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با تاکید بر این مسئله که اقدامات این چنینی در این دنیا هم بی‌پاسخ نخواهد ماند، گفت: برخی اقدامات منجر به از بین رفتن آبروی افراد می‌شود و با بعضی افراد نیز رفتار بسیار توهین‌آمیز و محقرانه صورت می‌گیرد و تمام این مسائل در حالی است که رهبر انقلاب فرموده‌اند 40 میلیون نفر در جریان انتخابات به نظام رای داده‌اند.

* در ایام بعد از انتخابات یک جریان مردم را به اعتراض دعوت می‌کرد

شهریاری با طرح این پرسش که نمی‌دانم بالاخره باید سخن رهبری مبنی بر حضور 40 میلیون نفر در انتخابات مد نظر قرار گیرد یا اینکه اقدامات برخی مسئولین در دستگاه اجرایی مبنا باشد؟ خاطرنشان کرد: اگر اعتراضاتی در ایام بعد از انتخابات مطرح شد، باز هم باید در مورد آن بحث کرد و به اعتقاد من مسائل بعد از انتخابات را باید به دو قسمت تبدیل کرد؛ یک جریان وجود داشت که مردم را به اعتراض دعوت می‌کرد و در کنار آن جریانی هم وجود داشت که هیچ دعوتی به اعتراض نکرد و نقشی در به وجود آوردن مسائل بعد از انتخابات نداشت.

* مقصر برخی حوادث بعد از انتخابات مسئولین اجرایی بودند

وی با بیان اینکه در ایام بعد از انتخابات یک جریان وجود داشت که منتقد عملکرد طرف مقابل یعنی دولت بود، افزود: به نظر من خیلی از مسائل بعد از انتخابات را می‌شد به خوبی مدیریت کرد، ولی متاسفانه مسائل به سمتی برده شد که منجر به وقوع حوادث ناخوشایند در کشور شد که به نظر من مقصر این حوادث مسئولین اجرایی کشور هستند، نه افرادی که وارد خیابان‌ها شدند.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با ذکر این مسئله که برخی افراد به عملکردهایی در کشور انتقاد داشتند که این مسئله را هم می‌شد مدیریت کرد و از طریق آن برای نظام یک فرصت به وجود آورد، اظهار داشت: البته برخی‌ها می‌گویند این فرصت ساخته شد ولی باید بگویم که دشمن کردن خیلی افراد نسبت به انقلاب و حذف کردن رقیب از صحنه سیاسی کشور و یکه تازی در عرصه سیاسی فرصت نیست.

*‌ برخی افراد خود را وارث انقلاب می‌دانند

شهریاری ادامه داد: کسانی که رفتار ذکر شده را از خود نشان دادند، دیدیم که چه بلایی سرشان آمد که طی آن دیدیم موضوع جریان انحرافی و مسائلی از این دست در کشور به وجود آمد.

وی افزود: ‌اگر جریان انحرافی در کشور وجود داشت، مگر افراد، آن‌را نمی‌شناختند و مگر همین آقای مشایی سخنان مورد اعتراض در رابطه با اسرائیل را در گذشته بیان نکرده بود و رئیس‌جمهور هم اعلام کرد که این سخنان من است و مربوط به مشایی نیست.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با بیان اینکه نمی‌دانم چرا افراد همان موقع نسبت به این مسائل موضع‌گیری نکردند، گفت: متاسفانه برخی افراد خود را وارث انقلاب می‌دانند و با کسانی که مقداری عقایدشان با آنها فاصله دارد، طور خاصی رفتار می‌کنند و آن‌ها را مخالف نظام معرفی می‌کنند.

*‌ افرادی که نقشی در جنگ نداشتند، چفیه را محکم‌تر از دیگران به گردن می‌اندازند

شهریاری ضمن انتقاد از این مسئله که برخی افراد مخالفت با خود را مساوی مخالفت با نظام می‌دانند، در حالی که سابقه بسیاری از افراد در سال‌های بعد از انقلاب و سال‌های جنگ مشخص است، ادامه داد: خیلی از افراد وجود دارند که هیچ نقشی در جنگ نداشتند ولی متاسفانه امروز چفیه را محکم‌تر از بقیه و افرادی که نقش موثر در جنگ داشتند، به گردن می‌اندازند و این عده در واقع افراد فرصت‌طلب و سوء‌استفاده‌گری هستند که می‌خواهند از شرایط به وجود آمده در کشور به نفع خود بهره ببرند.

* از اول تا آخر جنگ در جبهه بودم

وی گفت: بنده که خودم از ابتدا تا انتهای جنگ در جبهه حضور داشتم و جزو خانواده شهدا و جانباز هم هستم، خجالت می‌کشم از اینکه چفیه به گردن بیندازم ولی کسانی که حتی یک روز هم در جبهه نبودند، امروز چفیه به گردن می‌اندازند و امروز طرفدار پر و پا قرص ولی‌فقیه شده‌اند و بقیه را هم ضد ولایت فقیه می‌دانند.