سفارش تبلیغ
صبا ویژن

قلم

آماده باش انتخاباتی

تراتژی انتخاباتی دولت نهم

یاری: دولت نهم برای تبلیغات ریاست جمهوری و به نام کردن دهمین رئیس جمهور برای احمدی نژاد استراتژی مشخصی تدوین کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، با شدت گرفتن فعالیتهای سیاسی برای رقابت در دهمین انتخابات ریاست جمهوری طرفداران رئیس جمهور نیز از پاییز 87 اقدام به سازماندهی نیروهای خود در سراسر کشور کردند.

 شناسایی نیروهای تأثیرگذار محلی و فعال کردن ستادهایی که با عنوان «مردمی» در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به تبلیغات برای احمدی‌نژاد می‌پرداختند از جمله اقداماتی بود که برای ساماندهی سازمان رأی رئیس جمهور در دستور کار قرار گرفت.

در این سازمان، نمایندگانی از میان گروههای سیاسی و مذهبی که دارای گرایشهای مدافع دولت هستند برای ساماندهی جمعیتهای مشخص در شهرها و روستاها شناسایی و فعال شده و در گام نخست روسای گروههای پیگیر و سازماندهندگان محلی در اغلب نقاط شهری و روستایی کشور مشخص شده اند.

این اقدام باعث شد تا رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور بهمن ماه سال گذشته با صدور بخشنامه‌ای از ائمه جماعات مساجد کل کشور بخواهد تا از تشکیل ستادهای انتخاباتی برای افراد، گروه‌ها و جناح‌های سیاسی در مساجد جلوگیری کنند.

بر اساس استراتژی انتخاباتی حامیان رئیس جممهور قرار نیست ستاد و سایت‌های حامی احمدی‌نژاد ساماندهی، مشخص و علنی شوند. این در حالی است که رسانه‌های جناح دوم خرداد به ساماندهی خود سرگرم‌اند رسانه‌های حامی دکتراحمدی نژاد هنوز روی مشخصی پیدا نکرده اند.

بررسی سایتهای حامی دولت و مرور اخبار و گزارشهای آنها نشان می‌دهد پس از کناره گیری رسمی سیدمحمدخاتمی از عرصه نامزدی انتخابات،  هنوز سیاست هدفمندی توسط این رسانه‌ها اتخاذ نشده است.

این سایتها که تا زمان حضور خاتمی آتش تبلیغاتی نسبتاً گسترده‌ای علیه جناح دوم خرداد تدارک دیده بودند هم اکنون با نوعی سردرگمی مواجهند و تنها به انتشار اخبار رسمی و نیمه رسمی مربوط به میرحسین موسوی و کروبی می‌پردازند. همچنین در این پایگاههای خبری اثری از حملات تند که اصلاح‌طلبان از آن به عنوان اقدامات تخریبگرانه یاد می‌کنند یافت نمی شود.

به نظر می‌رسد سکوت و انفعال نسبی رسانه‌های یاد شده بدلیل تاخیر در آرایش انتخاباتی اصولگرایان و شخص دکتراحمدی نژاد است.

احمدی‌نژاد در شرایطی که خود را پیروز قطعی انتخابات دهم ریاست جمهوری می‌داند نمی خواهد اتهاماتی را که براساس دسترسی حامیان او به دولت مطرح می‌شود را دامن بزند و در این راستا هیچ مقام مسئول دولت در سطح ملی  و محلی اجازه فعالیت و موضع‌گیری عیان انتخاباتی ندارد تا اینگونه شائبه‌ای ایجاد نشود.

حامیان احمدی نژاد با در پیش گرفتن تاکتیک بهره گیری از «نیروهای خودجوش مردمی» و اینکه « احمدی نژاد ستاد انتخاباتی و مسئول ستاد ندارد» خود را تشکلی مستقل از دولت و حتی گروههای سیاسی عنوان خواهند کرد که فراتر از تشکلهای نشان‌دار سیاسی همچون جبهه پیروان خط امام و رهبری که نقش سازمان‌دهی کننده احزاب و گروههای اصولگرا فعالیت خواهند کرد.

بر اساس تاکتیک حامیان دولت همه حامیان مؤثر دولت به شرط این که در دولت عضویت نداشته باشند در شورای سیاستگذاری فعالیت می‌کنند و ظاهراً فعالیتهایشان به نفع احمدی نژاد نیست و صرفاً کارشان تبلیغ اقدامات دولت است.

این برنامه‌ریزی زیرکانه برای ساماندهی تبلیغات به نفع احمدی‌نژاد در قالب «ستادهای خودجوش مردمی» علاوه بر اینکه سعی شده است شائبه استفاده از توانمندی‌های دولتی را از بین ببرد محملی فرا تشکیلاتی برای دعوت از احمدی نژاد برای سفرهای استانی او باشد، مسأله‌ای که در این سطح نیز سئوالات و شبهات زیادی را درباره محل تأمین هزینه‌های تبلیغاتی- پشتیبانی «ستادهای خودجوش مردمی» مطرح می‌‌کند