قلم

رونمایی از کتاب

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران

 


 کتاب سفیر هفت هزار روزه در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی  با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محمود دعایی و حجت الاسلام والمسلمین فخرزاده رونمایی شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران  ،کتاب سفیر 7 هزار روزه  خاطرات سید تقی موسوی ‌درچه‌ای، امروز با حضور سید محمود دعایی ، مدیر مسئول روزنامه اطلاعات و همچنین حجت الاسلام سعید فخر زاده مسئول واحد شفاهی رونمایی شد.

 

همچنین  حسین صدر روحانی، تدوینگر کتاب سفیر هفت هزار روزه و خانواده مرحوم سیدتقی موسوی ‌درچه‌ای در این آیین رونمایی حضور داشتند.

 

لازم به ذکر است که این کتاب خاطرات سیدتقی موسوی‌درچه‌ای است  که مبارزان در راه پیروزی انقلاب اسلامی بودو  از 17 سالگی تا پیروزی انقلاب، نامه‌های امام‌خمینی ‌(س) را به دست علما و مبارزان می‌رساند.

زنجانی مدیر دفتر مطالعات ادبیات پایداری حوزه هنری هم با حضور در این مراسم توجه به انقلاب و دفاع مقدس را از اهداف دفتر مطالعات ادبیات پایداری و امور استان ها دانست.

 

وی در سخنانی گفت : دفتر مطالعات ادبیات پایداری و امور استان‌ها دو هدف عمده را دنبال می‌کند؛ نخست زنده نگه داشتن یاد انقلاب و فرزندان امام راحل تا اینکه آیندگان با مطالعه تاریخ بدانند این بزرگمرد و یاران وی چه کردند تا از این مسیر تاریخ و شخصیت‌های انقلاب را زنده کنیم.

زنجانی در ادامه به هدف دوم نیز اشاره کرد و تصریح کرد:  توجه به دفاع مقدس از دیگر اهداف است که علاوه بر سوژه‌ها و شخصیت‌‌هایی که در دفاع مقدس جانفشانی کرده‌اند در تلاش هستیم بانک اطلاعاتی برای پژوهشگران و هنرمندان در نظر بگیریم.

 

دراین مراسم  همچنین حسین روحانی صدرتدوینگر کتاب سفیر 7 هزار روزه نیز حضور داشت و به بیان خاطراتی از مرحوم درچه ای پرداخت و گفت : عمده زحمت نگارش این 700 صفحه بر عهده مرحوم درچه‌ای بود و در مسیر تدوین سفیر 7 هزار روزه مرحوم درچه‌ای 8 سال بنده را تحمل کرد زیرا از سال 83 هر هفته پنجشنبه‌ها خدمت ایشان می‌رسیدم.

روحانی صدرسخنان خود را اینگونه ادامه داد :  تاریخ شفاهی باید شرایط گذشته را برای نسل آینده رقم زند به هیمن دلیل  تلاش کردم داستانی از خاطرات فردی را فراهم کنم .به گفته یکی از دوستان رهبر انقلاب درباره او فرمودند: پرونده همه مبارزان انقلاب در دستان تقی درچه‌ای است.

وی تصریح کرد:  امیدوارم معایب کتاب را یافته و در چاپ‌های آینده آن را اصلاح کنم.این نویسنده درباره عنوان کتاب نیز بیان کرد: زمان تدوین خاطرات آقای درچه‌ای دریافتم که خاطرات وی با مجموعه «هفت هزار روز تاریخ ایران و انقلاب اسلامی» شباهت دارد، بنابراین بهترین عنوانی که به ذهنم رسید همین عنوان «سفیر هفت هزار روزه» بود.

روحانی صدر همچنین افزود: البته باید بگویم که وی از هفده سالگی یعنی از سال 1336 تا پیروزی انقلاب اسلامی نامه‌های امام خمینی به علما، مبارزان و بر عکس را منتقل می‌کرد لذا ایشان به عنوان معتمد امام، علما و مبارزان انقلاب مطرح بود.



کتاب «سفیر هفت هزار روزه»؛ خاطرات سیدتقی موسوی درچه‌ای تولید دفتر ادبیات انقلاب اسلامی بوده و سوره مهر آن را در 708 صفحه، قطع رقعی و در تیراژ 2 هزار و 500 نسخه و با قسمت 12 هزار و 900 تومان عرضه می‌‌کند.


 در پایان این مراسم کتاب سفیر هفت هزار روزه توسط سید محمود دعایی ، روح الله موسوی درچه ای فرزند مرحوم سید تقی موسوی درچه ای و همسر آن مرحوم رونمایی شد