سفارش تبلیغ
صبا ویژن

قلم

حمله سید حمید روحانی

قبل ازخواندن خبر دو سؤال باید از سید حمید پرسید

1ـ چرا تا زمان رحلت امام ایشان با مجمع روحانیون بوده ؟

2ـ چرا حالا چنین شتابان به مجمع روحانیون حمله می کند ؟

گفتی باور کردم  اسرار کردی شک کردم قسم خوردی کافرشدم

پیشنهاد حمید روحانی :اعدامهای 67 را تکرار کنند قائله تمام است

موسوی و همسرش در مبارزه نبود، یک سیلی هم نخورد/ خاتمی نه پای یک اعلامیه را امضا کرده و نه با مبارزه سر و کار داشت/لیبرال ها امروز به سراغ کروبی رفته‌اند

سیدحمید روحانی طی گفتگویی بی سابقه ضمن حمله شدید به سران اصلاحات پیشنهاد کرد برای ختم قائله اخیر اعدامهای 67 تکرار شود ، این مورخ و نویسنده کتاب 3 جلدی نهضت امام خمینی(ره) در مصاحبه‌ای با یک نشریه دانشجویی به بیان مطالبی درباره سوابق انقلابی میرحسین موسوی، زهرا رهنورد، علت تغییر مواضع کروبی و مسائلی مربوط به آقای حسینعلی منتظری نیز پرداخت

به گزارش عبرت به نقل از وطن امروز، وی که با نشریه دانشجویی «سپیدار»، ارگان بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، گفت‌وگو کرده است با اشاره به اعدام‌های منافقین در سال 1367 گفت:

جریان سال 67 اینگونه بود که منافقینی که در زندان بودند به شکل تاکتیکی اعلام توبه کردند. پس از پذیرفتن آتش‌بس که منافقین به ایران حمله کردند اینها هم در زندان آشوب کرده و شروع کردند به آتش زدن زندان و اینکه آنها که می‌رسند به تهران، کار را یکسره کنند! امام هم فرمود آنهایی که بر سر (موضع) هستند مهدورالدمند و باید محاکمه و مجازات شوند و آن اعدام‌ها توانست چشم فتنه را دربیاورد و ریشه آن جریان را بخشکاند

وی در خصوص رفع قائله اخیر نیز پیشنهاد کرد که اعدامها تکرار شود و گفت :من فکر می‌کنم در فتنه اخیر هم اگر یک چنین برخورد قاطع، جدی و انقلابی‌ای انجام نشود، این مشکل ادامه‌دار می‌شود.
وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به این سوال که چه کسانی به تعبیر رهبری برای انقلاب حتی یک سیلی هم نخورده‌اند و امروز بسیار پرتوقع هستند، اظهار داشت: یکی همین آقای میرحسین موسوی است.

از آن روزی که مبارزه آغاز شد ایشان در مبارزه نبود. یک سیلی هم نخورد. اصلا شرایط زندگی‌اش یک طور دیگر بود. همسرشان هم همینطور.

اینها اصلا کاری به این مسائل‌ نداشتند. حجت‌الاسلام روحانی در ادامه، محمد خاتمی را یکی دیگر از افرادی عنوان کرد که مصداق سخنان مقام معظم رهبری بوده و افزود:

 من خودم آن زمانی که مسوول مرکز اسناد انقلاب اسلامی بودم با ایشان(خاتمی) مصاحبه کردم، ایشان گفت: من سال 1342 آمدم طلبه شدم، وقتی آن قضیه مدرسه فیضیه اتفاق افتاد از فرصت استفاده کردم و به اصفهان رفتم و لباس طلبگی را درآوردم و وارد دانشگاه شدم. به زور، دوباره پدرشان ایشان را طلبه کرد. او اصلا نه پای یک اعلامیه را امضا کرده بود و نه با مبارزه سر و کار داشت.


حجت‌الاسلام روحانی در ادامه به نامه‌ای اشاره کرد که در سال 1367 به همراه مهدی کروبی و امام جمارانی خطاب به منتظری نوشته بودند و گفت:

آن روزی که من و آقای کروبی آن نامه را نوشتیم باورم نمی‌شد که آقای کروبی روزی خودش عینا همان راه مورد نقد را بپیماید، اینها موضوعات عبرت‌انگیزی است.

 این مورخ در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید الان هم سیدمهدی هاشمی‌ای هست؟» اظهار داشت: لیبرالیست‌هایی که در بیت آقای منتظری حاکم شدند و ایشان را به روز سیاه نشاندند، امروز به سراغ آقای کروبی رفته‌اند. این اتفاقات مال امروز نیست. شاید 20سالی روی ایشان کار کرده باشند و اینکه مقام معظم رهبری اینقدر روی بصیرت تاکید می‌کنند به خاطر همین است.

حجت‌الاسلام روحانی در پایان این مصاحبه به هاشمی رفسنجانی و رابطه او با امام خمینی(ره) اشاره کرده و با بیان اینکه شناختش از هاشمی مربوط به قبل از انقلاب است، تصریح کرد: خیلی از اینها یا امام را نشناخته‌اند یا نظراتشان را بر نظرات امام ترجیح می‌دادند و معتقد بودند که امام باید از آنها نظر و رهنمود می‌گرفت!

 حالا یک لطفی خدا کرد و آن همین بود که امام از آغاز نهضت تا پایان عمرشان در یکجا نبودند و اگر فقط در قم بودند اینها ادعا می‌کردند که ما امام را اداره می‌کردیم! اینها انتهای نظرشان این است که ما نظر می‌دادیم و امام می‌پذیرفت! فقط آقای هاشمی اینگونه نبود، بنی‌صدر هم اینگونه بود، آقای منتظری هم این روحیه را داشت و برخی دیگر نیز با زبان بی‌زبانی می‌خواهند همین را بگویند و این از مظلومیت حضرت امام است.